Network | Pribava
Dobrodošli Na Staru Web Stranicu. Molim Sve Goste I Članove Da Se REGISTRUJU Na Novu Oficijalnu Stranicu http://pribava.info/ . Hvala Na Razumijevanju !!!

S Poštovanjem Vaš
Network | Pribava - Pribava Info Te@m
Dobro Nam Došli I Ljuti Ne Otišli !!!

Halid Bešlić napravio prve korake

Go down

Network | Pribava Halid Bešlić napravio prve korake

Komentar by Admin on Wed 25 Mar 2009, 01:37Zdravstveno stanje Halida Bešlića iz dana u dan sve je bolje. Faris Gavrankapetanović, generalni direktor Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu, zadovoljan je brzinom oporavka naše muzičke legende. Uz pomoć fizioterapeuta halid Bešlić je napravio i prve korake, nakon saobraćajne nesreće u kojoj je zadobio teške tjelesne povrede. Od tog napora se malo i umorio. I tokom vikenda nastavit ćemo s ovim fizikalnim tretmanom - kazao je Gavrankapetanović.

- Još ne može proizvoditi glasove zbog mjesta gdje je bila kanila.Mene je vidio i tom prilikom mi je dao znak da me je i prepoznao- ističe generalni direktor KCUS-a. Gavrankapetanović dodaje da za sada nema ništa od Bešlićevog izmještanja u inozemstvo, ali da razmišljaju o tome da ga izmjeste sa Jedinice intenzivne njege Klinike za neurohirurgiju na neku drugu kliniku.
avatar
Admin
Admin
Admin


Broj komentara
Broj komentara:
874/1000  (874/1000)

Vidi profil korisnika

Na vrh Go down

Na vrh


 
Permissions in this forum:
Ne možete odgovoriti na teme ili komentare u ovom forumu