Network | Pribava
Dobrodošli Na Staru Web Stranicu. Molim Sve Goste I Članove Da Se REGISTRUJU Na Novu Oficijalnu Stranicu http://pribava.info/ . Hvala Na Razumijevanju !!!

S Poštovanjem Vaš
Network | Pribava - Pribava Info Te@m
Dobro Nam Došli I Ljuti Ne Otišli !!!

Radnici AD "Prenja" iz Karanovca u strajku

Go down

Network | Pribava Radnici AD "Prenja" iz Karanovca u strajku

Komentar by Admin on Thu 21 Jan 2010, 21:24

Pedeset radnika AD Prenja iz Karanovca, 21. januara u 7,00 sati stupilo je u generalni strajk.

Preduzece AD "Prenja" iz Karanovca, ciji je vlasnik Marijan Misic i koje zaposljava 75 radnika, od cega 54 radnika na neodredeno i 21 radnik na odredeno radno vrijeme, suocilo se sa nezadovoljstvom svojih radnika. Plate nisu isplacene od avgusta mjeseca, doprinosi za penzijsko invalidsko osiguranje nisu uplacivani tri godine, a slicna je situacija i sa uplatom doprinosa za zdravstveno osiguranje. Prema rijecima Drage Trifkovica, predsjednika sindikalne organizacije AD "Prenja", to su i glavni razlozi stupanja u generalni strajk 50 radnika ovog preduzeca. Svi dosadasnji pokusaji radnika da rijese svoje probleme nisu urodili plodom.
Nije izvjesno do kada ce trajati strajk radnika AD "Prenja". Prema raspolozivim informacijama rukovodstvo preduzeca i vlasnik nisu se udostojili da razgovaraju sa radnicima. Iz sindikalne organizacije porucuju da ce strajkovati sve do ispunjenja njihovih zahjteva.

(Bkc-Gracanica)

_________________
S Poštovanjem Vaš
Network | Pribava
Dobro Nam Došli I Ljuti Ne Otišli !!!


avatar
Admin
Admin
Admin


Broj komentara
Broj komentara:
874/1000  (874/1000)

Vidi profil korisnika

Na vrh Go down

Na vrh


 
Permissions in this forum:
Ne možete odgovoriti na teme ili komentare u ovom forumu