Network | Pribava
Dobrodošli Na Staru Web Stranicu. Molim Sve Goste I Članove Da Se REGISTRUJU Na Novu Oficijalnu Stranicu http://pribava.info/ . Hvala Na Razumijevanju !!!

S Poštovanjem Vaš
Network | Pribava - Pribava Info Te@m
Dobro Nam Došli I Ljuti Ne Otišli !!!

IPLASU iz Gracanice posebno priznanje

Go down

Network | Pribava IPLASU iz Gracanice posebno priznanje

Komentar by Admin on Thu 24 Sep 2009, 23:29


U Gradaccu je 23. septembra otvoren 36. Medjunarodni sajam poljoprivrede i prehrambene industrije 'Sajam sljive'. Na ovogodisnjem sajmu, na 5.000 m2 zatvorenog i 8.000 m2 otvorenog prostora, svoje proizvode predstavlja 250 izlagaca iz Bosne i Hercegovine.
Drugog dana gradacackog Sajma sljive dodijeljena su posebna priznanja i medalje za kvalitet izlozenih proizvoda. Strucna komisija dodijelila je zlatne medalje za 22 proizvoda, srebrne za deset a bronzane se cetiri proizvoda.
Na ovogodisnjem Sajmu sljive u Gradaccu dodijeljena su i posebna priznanja, koja je urucio izvrsni direktor gradacackog Sajma, Mehmedalija Mahmutovic.
Za novi proizvod - plastenik, posebno priznanje je urucio i firmi 'Iplas' iz Gracanice.
- 'Ovo priznanje je potvrda naseg dosadasnjeg kontinuiranog rada u okviru programa PROIZVODNJA PLASTENIKA. Za nas je ovo priznanje jos jedan novi podstrek za buduci rad', izjavio je za Radio Gracanicu, Zaim Kujundzic, financijski direktor 'Iplasa'.
Iznoseci svoje utiske sa Sajma sljive u Gradaccu Kujundzic je kazao da vlada veliko interesovanje za Iplasove proizvode.

(BKC-Gracanica)

_________________
S Poštovanjem Vaš
Network | Pribava
Dobro Nam Došli I Ljuti Ne Otišli !!!


avatar
Admin
Admin
Admin


Broj komentara
Broj komentara:
874/1000  (874/1000)

Vidi profil korisnika

Na vrh Go down

Na vrh


 
Permissions in this forum:
Ne možete odgovoriti na teme ili komentare u ovom forumu