Network | Pribava
Dobrodošli Na Staru Web Stranicu. Molim Sve Goste I Članove Da Se REGISTRUJU Na Novu Oficijalnu Stranicu http://pribava.info/ . Hvala Na Razumijevanju !!!

S Poštovanjem Vaš
Network | Pribava - Pribava Info Te@m
Dobro Nam Došli I Ljuti Ne Otišli !!!

11-godišnjak uhvatio džinovsku divlju svinju tešku 480 kg, koja će ući u Ginisovu knjigu rekorda

Go down

Network | Pribava 11-godišnjak uhvatio džinovsku divlju svinju tešku 480 kg, koja će ući u Ginisovu knjigu rekorda

Komentar by Admin on Thu 17 Sep 2009, 22:36


Priča o hrabrom 11-godišnjaku iz Alabame koji je pištoljem ubio džinovsku divlju svinju tešku skoro 480 kg, a koja će najvjerovatnije ući u Guinnessovu knjigu rekorda kao najveća svinja ikada viđena na zemlji, puni naslovnice medija diljem svijeta.Jamison, koji je prvog jelena ubio kao 5-godišnjak, lovio je sa svojim ocem i dva vodiča u šumi u Alabami kada je između drveća ugledao džinovsku svinju. Izvukao je pištolj i pogodio životinju 8 puta, a potom je jurio za njom tri sata kroz šumu i ubio je devetim hicem iz pištolja.Dječak nije bio ni svjestan kolika mu je opasnost prijetila od ranjene svijeri.Otac hrabrog dječaka, Mike Stone, izjavio je kako je divlja svinja teška nevjerovatnih 480 kilograma, a duga je skoro četiri metra.
- Zadivljen sam i uplašen hrabrošću moga sina.Ne znam koji bi odrasli lovac imao hrabrosti juriti za ranjenom zvijeri - dodao je Mike Stone.
Dječakov lovački trofej je veći od legendarne Hogzille, divlje svinje koja je uhvaćena u Georgiji 2004. godine, a koje je težila oko 470 kg.

(RTVTK)

_________________
S Poštovanjem Vaš
Network | Pribava
Dobro Nam Došli I Ljuti Ne Otišli !!!


avatar
Admin
Admin
Admin


Broj komentara
Broj komentara:
874/1000  (874/1000)

Vidi profil korisnika

Na vrh Go down

Na vrh


 
Permissions in this forum:
Ne možete odgovoriti na teme ili komentare u ovom forumu