Network | Pribava
Dobrodošli Na Staru Web Stranicu. Molim Sve Goste I Članove Da Se REGISTRUJU Na Novu Oficijalnu Stranicu http://pribava.info/ . Hvala Na Razumijevanju !!!

S Poštovanjem Vaš
Network | Pribava - Pribava Info Te@m
Dobro Nam Došli I Ljuti Ne Otišli !!!

Predstavnici MUP-a TK u radnoj posjeti općini Gračanica

Go down

Network | Pribava Predstavnici MUP-a TK u radnoj posjeti općini Gračanica

Komentar by Admin on Tue 25 Aug 2009, 23:45


Ministar unutarnjih poslova Tuzlanskog kantona Sead Omerbegović i policijski komesar Nedim Mutapčić juče su bili u radnom posjetu zapovjedniku Policijske stanice Gračanica Omeru Halilčeviću.Cilj posjeta bio je dati potporu u borbi protiv svih oblika organiziranog kriminala s akcentom na akciju od prošle sedmice, kada je u Gračanici otkriven "mini laboratorij" za proizvodnju opojnih droga.
Ministar Omerbegović uputio je čestitke Upravi policije MUP-a TK-a, Odjelu za posebne namjene, Jedinici za potporu MUP-a TK-a i službenicima PS Gračanica na uspješno provedenoj akciji suzbijanja narkotičkih sredstava.Također upriličen je i posjet načelniku općine Gračanica Nusretu Heliću od koga je ministar Omerbegović zatražio potporu lokalne zajednice i građana u otkrivanju svih oblika organiziranog kriminala.Policijski komesar Nedim Mutapčić upoznao je načelnika Gračanice s rezultatima koje su ostvarili službenici MUP-a TK-a.Načelnik Helić je pohvalio službenike policije i čestitao im na uspješnoj akciji suzbijanja proizvodnje i stavljanja u promet opojnih sredstava, te je istaknuo kako je neminovna suradnja šire društvene zajednice u borbi protiv organiziranog kriminala, a što će za krajnji cilj imati veću sigurnost svih građana TK-a.

(RTVTK)

_________________
S Poštovanjem Vaš
Network | Pribava
Dobro Nam Došli I Ljuti Ne Otišli !!!


avatar
Admin
Admin
Admin


Broj komentara
Broj komentara:
874/1000  (874/1000)

Vidi profil korisnika

Na vrh Go down

Na vrh


 
Permissions in this forum:
Ne možete odgovoriti na teme ili komentare u ovom forumu