Network | Pribava
Dobrodošli Na Staru Web Stranicu. Molim Sve Goste I Članove Da Se REGISTRUJU Na Novu Oficijalnu Stranicu http://pribava.info/ . Hvala Na Razumijevanju !!!

S Poštovanjem Vaš
Network | Pribava - Pribava Info Te@m
Dobro Nam Došli I Ljuti Ne Otišli !!!

U Sarajevu do daljnjeg obustavljen prijem zahtjeva za izdavanje putnih isprava

Go down

Network | Pribava U Sarajevu do daljnjeg obustavljen prijem zahtjeva za izdavanje putnih isprava

Komentar by Admin on Tue 07 Jul 2009, 23:13


U Kantonu Sarajevo do daljnjeg je potpuno obustavljen prijem zahtjeva za izdavanje putnih isprava. Ni na takozvanim CIPS lokacijama u Sarajevu ne primaju se zahtjevi za izdavanje ličnih karata i vozačkih dozvola. Funkcionira samo sistem registracije automobila. U ostalim gradovima u BiH zahtjevi se mogu predati, ali su zastoji veliki zbog problema u funkcioniranju novog sistema.

Iz Agencije za identifikacione dokumente, evidenciju i razmjenu podataka objašnjavaju da su se problemi ove vrste mogli očekivati jer je ovo prvi put da su sve institucije u lancu identiteta uvezane u jedan sustav.

Jedino što u ovom trenutku u Sarajevu funkcionira bez problema jeste sistem registracije vozila. Ni u drugim gradovima stanje nije mnogo bolje - čekanja su velika, a sistem pada nekoliko puta dnevno pa se na građane apelira da ukoliko im nije hitno, ne predaju zahtjeve za izdavanje dokumenata dok sistem ne profunkcionira kako treba, FTV.

(SveVijesti)

_________________
S Poštovanjem Vaš
Network | Pribava
Dobro Nam Došli I Ljuti Ne Otišli !!!


avatar
Admin
Admin
Admin


Broj komentara
Broj komentara:
874/1000  (874/1000)

Vidi profil korisnika

Na vrh Go down

Na vrh


 
Permissions in this forum:
Ne možete odgovoriti na teme ili komentare u ovom forumu