Network | Pribava
Dobrodošli Na Staru Web Stranicu. Molim Sve Goste I Članove Da Se REGISTRUJU Na Novu Oficijalnu Stranicu http://pribava.info/ . Hvala Na Razumijevanju !!!

S Poštovanjem Vaš
Network | Pribava - Pribava Info Te@m
Dobro Nam Došli I Ljuti Ne Otišli !!!

Bolesnoj kćeri donirala bubreg i umrla dan kasnije

Go down

Network | Pribava Bolesnoj kćeri donirala bubreg i umrla dan kasnije

Komentar by Admin on Tue 23 Jun 2009, 21:38

Teško bolesnoj kćeri majka je, kako bi je spasila, donirala bubreg, no idućeg dana je umrla. Ipak majčina nesebičnost se isplatila jer je donirani organ spasio život njezine kćeri.


Penny Halbish umrla je dan nakon što je kćeri donirala bubreg

Penny Halbish svoj je bubreg donirala kćeri Suzanne, no samo dan nakon transplantacije, 62-godišnja Penny umrla je u bolnici u Melbourneu. Njezina kći, koja se vrlo dobro oporavlja nakon transplantacije bubrega, shrvana je smrću svoje majke, a njezin 29-godišnji brat Phil kazao je australskim medijima, kako je čitava obitelj bila upoznata s rizicima koje za sobom nosi takva operacija. Dodao je kako nikakve loše prognoze nisu mogle utjecati na odluku majke da pomogne svojoj teško bolesnoj kćeri.

'Svi smo bili napeti zbog operacije, a nakon dobrih vijesti o uspješnoj operaciji, dogodila se tragedija. Teško smo to prihvatili', kazao je Phil Halbish za Herald Sun. Oba roditelja prijavila su se za doniranje bubrega kćeri, no kako otac, Graham Halbish, nije smio biti podvrgnut ovakvoj operaciji, tu je zadaću preuzela požrtvovna majka. Bolnica u Melbourneu smrt pacijentice prijavila vlastima te provodi i unutarnju istragu oko okolnosti u kojima je Penny Halbish umrla.

(dnevnik.hr)

_________________
S Poštovanjem Vaš
Network | Pribava
Dobro Nam Došli I Ljuti Ne Otišli !!!


avatar
Admin
Admin
Admin


Broj komentara
Broj komentara:
874/1000  (874/1000)

Vidi profil korisnika

Na vrh Go down

Na vrh


 
Permissions in this forum:
Ne možete odgovoriti na teme ili komentare u ovom forumu