Network | Pribava
Dobrodošli Na Staru Web Stranicu. Molim Sve Goste I Članove Da Se REGISTRUJU Na Novu Oficijalnu Stranicu http://pribava.info/ . Hvala Na Razumijevanju !!!

S Poštovanjem Vaš
Network | Pribava - Pribava Info Te@m
Dobro Nam Došli I Ljuti Ne Otišli !!!

VIDEO:Učenik išamarao profesoricu

Go down

Network | Pribava VIDEO:Učenik išamarao profesoricu

Komentar by Admin on Mon 22 Jun 2009, 21:09

Nezadovoljan zaključenom ocjenom iz hemije učenik srednje Tehničke škole 'Nikola Tesla', u Sremskoj Mitrovici, išamarao je profesoricu Mariju Mosić, a njegove kolege umjesto da ga zaustave čitav incident su zabilježile kamerom, a zatim postavili na Youtube, objavio je Press.


Incident se dogodio u utorak kada je maloljetni nasilnik nezadovoljan ocjenom zatražio od profesorice da joj da dnevnik kako bi pogledao ocjene pri tome joj ne dozvoljavajući da sjedne.

Učenik je od profesorice tražio dnevnik kako bi vidio ocjene, odnosno sam sebi upsao ocjenu, no profesorica mu je rekla da je kasno za bilo kakvu korekciju i da se vrati na mjesto.

Nakon nekoliko minuta rasprave učenik je pokušao oteti dnevnik profesorici Mariji i kada joj je skoro već istrgao dnevnik iz ruke, profesorica ga dva puta udara rukom.

Maloljetni nasilnik kao da je samo to čekao i žestokim udarcem uzvraća profesorici i dok je nekoliko učenika pritrčalo kao bi spriječilo sukob, nasilnik i dalje ne prestaje udarati profesoricu, a zatim je i pljuje.


Direktor škole Rade Miljković potvrdio je za Press da se incident dogodio u dijelu zgrade pedagoške škole, koju koristi i tehnička škola, ali nije želio ništa da komentariše.

"Nemojte me ništa pitati, postupak ide svojim tokom. Šta je bilo, bilo je i sada je na nadležnim organima da urade svoj dio posla", kazao je Miljković za Press.

Pogledajte video koji je objavljen na Youtubu u kojem se jasno vidi kako maloljetni nasilnik najprije verbalno, a zatim i fizički zlostavlja profesoricu.

(Sarajevo-x.com)

_________________
S Poštovanjem Vaš
Network | Pribava
Dobro Nam Došli I Ljuti Ne Otišli !!!


avatar
Admin
Admin
Admin


Broj komentara
Broj komentara:
874/1000  (874/1000)

Vidi profil korisnika

Na vrh Go down

Na vrh


 
Permissions in this forum:
Ne možete odgovoriti na teme ili komentare u ovom forumu