Network | Pribava
Dobrodošli Na Staru Web Stranicu. Molim Sve Goste I Članove Da Se REGISTRUJU Na Novu Oficijalnu Stranicu http://pribava.info/ . Hvala Na Razumijevanju !!!

S Poštovanjem Vaš
Network | Pribava - Pribava Info Te@m
Dobro Nam Došli I Ljuti Ne Otišli !!!

Mladić preminuo sa izmjerenih 7,7 promila alkohola u krvi

Go down

Network | Pribava Mladić preminuo sa izmjerenih 7,7 promila alkohola u krvi

Komentar by Admin on Mon 30 Mar 2009, 17:08

Naoko bezazlen izlet nekoliko njemačkih studenata u Tursku pretvorio se u pravu noćnu moru. Od konzumacije prevelike količine alkohola jedan je umro dok su dvojica pala u komu.


Preminuli Rafael K.

Sveukupno šest studenata završilo je u bolnici od trovanja alkoholom, a neki od njih su imali preko 7 promila alkohola u krvi. No za Rafaela K. bilo je to kobno putovanje. Preminuo je u bolnici sa čak 7,7 izmjerenih promila alkohola u krvi.

Nakon opijanja u baru luksuznog 'all inclusive' hotela Anatolia Beach, gdje su odsjeli, nekima od studenata već prije je zabranjena konzumacija alkohola. No ni nakon zabrane dečki se nisu smirili, pa su 'cugu' kupovali u obližnjem kiosku koji je radio cijeli dan. 'Kupovali su vodku, rakiju, pivo i grickalice', prisjeća se prodavač.

'Već 5 promila je smrtonosno. Činjenica da su ovi mladići imali preko 7 i preživjeli zaista je iznenađujuća', komentira slučaj dr. Siegbert Fass, šef klinike u Hamburgu. 'Dolazi do kome, kada pacijent više nije sposoban disati. Preživjeli u ovakvim slučajevima uglavnom trpe ozbiljna oštećenja unutarnjih organa', dodaje doktor.

U hotelskoj sobi u kojoj je Rafael pronađen, policija je našla i bocu, koja bi mogla pomoći u istraživanju cijelog slučaja. Četvero studenata koji nisu zadržani u bolnici vratili su se natrag u Njemačku, no nekoliko dana ipak neće ići na predavanja.

_________________
S Poštovanjem Vaš
Network | Pribava
Dobro Nam Došli I Ljuti Ne Otišli !!!


avatar
Admin
Admin
Admin


Broj komentara
Broj komentara:
874/1000  (874/1000)

Vidi profil korisnika

Na vrh Go down

Na vrh


 
Permissions in this forum:
Ne možete odgovoriti na teme ili komentare u ovom forumu