Network | Pribava
Dobrodošli Na Staru Web Stranicu. Molim Sve Goste I Članove Da Se REGISTRUJU Na Novu Oficijalnu Stranicu http://pribava.info/ . Hvala Na Razumijevanju !!!

S Poštovanjem Vaš
Network | Pribava - Pribava Info Te@m
Dobro Nam Došli I Ljuti Ne Otišli !!!

Andrea Šarac Miss BiH

Go down

Network | Pribava Andrea Šarac Miss BiH

Komentar by Admin on Mon 15 Jun 2009, 23:23

Lenta prve pratilje pripala je Sabini Vodeničarević, dok je za drugu pratilju izabrana Lenka Časar...


Lenka Časar, Andrea Šarac, Sabina Vodenčarević

Andrea Šarac iz Gacka proglašena je za Miss BiH i predstavljaće ovu zemlju na izboru za Miss svijeta u južnoafričkom gradu Johanesburgu.

Adrea Šarac sinoć je trijumfovala na finalnom takmičenju u Brčkom u konkurenciji od 25 djevojaka i proglašena je najljepšom odlukom stručnog žirija i gledalaca, koji su glasali putem telefona.

Lenta prve pratilje pripala je Tuzlanki Sabini Vodeničarević, dok je za drugu pratilju izabrana djevojka iz Bijeljine Lenka Časar.

Titula Miss fotogeničnosti dodijeljena je Ameli Kekić iz Tuzle, a za Miss šarma proglašena je Kristina Anić iz Prozor - Rame.

Gradonačelnik Brčko distrikta Dragan Pajić pozdravio je finalistiknje takmičenja izbora za Miss BiH u ovoj godini, i rekao da je ovo bila prilika da se distrikt predstavi kao dobar domaćin priredbe na kojoj se promovišu mladost i ljepota.


Andrea Šarac

S obzirom da je finalno takmičanje za izbor Miss BiH priređeno 14. juna, na Svjetski dan dobrovoljnih davalaca krvi, manifestacija se odvijala pod sloganom "Darujte krv - spasite život" .

U muzičko-zabavnom dijelu programa nastupilo je nekoliko estradnih umjetnika, a priređena je i modna revija na kojoj su predstavljeni ženski odjevni predmeti banjalučke modne kuće "Karmen lajn" (Carmen line) za predstojeću ljetnu sezonu.

(Srna)

_________________
S Poštovanjem Vaš
Network | Pribava
Dobro Nam Došli I Ljuti Ne Otišli !!!


avatar
Admin
Admin
Admin


Broj komentara
Broj komentara:
874/1000  (874/1000)

Vidi profil korisnika

Na vrh Go down

Na vrh


 
Permissions in this forum:
Ne možete odgovoriti na teme ili komentare u ovom forumu