Network | Pribava
Dobrodošli Na Staru Web Stranicu. Molim Sve Goste I Članove Da Se REGISTRUJU Na Novu Oficijalnu Stranicu http://pribava.info/ . Hvala Na Razumijevanju !!!

S Poštovanjem Vaš
Network | Pribava - Pribava Info Te@m
Dobro Nam Došli I Ljuti Ne Otišli !!!

U igru za Džeku uključio se i Bayern

Go down

Network | Pribava U igru za Džeku uključio se i Bayern

Komentar by Admin on Mon 15 Jun 2009, 23:10

Golgeter Volfsburga u Minhenu razgovarao s novim generalnim menadžerom Bavaraca...


Džeko: I treća varijanta

Nakon što je proteklih dana Evropa iščekivala dogovor Volfsburga i Milana o transferu Edina Džeke u italijanski klub, desilo se nešto potpuno novo što je zakompliciralo situaciju u vezi s našim napadačem.

Desio se, naime, Bajern. Najveći njemački klub iznenada je ušao u kombinacije o Edinu Džeki, iskoristivši nedavni boravak našeg napadača u Minhenu.

Tri minute

Naime, Džeko je u petak i subotu bio u bavarskoj metropoli, a prespavao je u istom hotelu u kojem je bio smješten i Bajern.

Mada su njemački mediji izvijestili da se Džeko sastao s generalnim menadžerom Bavaraca Ulijem Henesom (Hoeness) i predsjednikom Francom Bekenbauerom (Franz Beckenbauer), istina je, kako nam je prenio njegov menadžer Irfan Redžepagić, da se zapravo radi o bivšem fudbaleru Kristijanu Nerlingeru (Christian Nerllinger), osobi koja bi 1. jula trebala zamijeniti Henesa na poziciji generalnog menadžera ekipe, dok bi Henes zamijenio Bekenbauera na predsjedničkoj.

- Henes je već nekoliko dana u Francuskoj, dok je Bekenbauer u Austriji i sa njima se nije ni mogao sastati. Radi se o novoj osobi u Bajernu. Njemački mediji su utvrdili da su on i Džeko napustili hotel u rasponu od samo tri minute - kaže Redžepagić.

Edinov menadžer nam, pak, nije mogao potvrditi da li je bilo razgovora.

Dvije opcije

- Ako Džeko ove godine negdje ode, to će biti Milan. A, Bajern možda sljedeće godine - dodao je on.

Redžepagić i dalje ozbiljnima smatra samo dvije opcije, a to su ili ostanak u Volfsburgu ili transfer u Milan, čiji su predstavnici nedavno boravili u Sarajevu. I pored toga, može se konstatirati kako se pojavila i treća varijanta, koju ne bi trebalo odbaciti.

Tajna posjeta Minhenu

Džeko je u Minhenu boravio u strogoj tajnosti, navodno, čak i bez znanja njegove porodice.

Naš fudbaler posjetu ovom gradu iskoristio je kako bi ga malo bolje upoznao i posjetio njegove najinteresantnije lokacije.

(avaz.ba)

_________________
S Poštovanjem Vaš
Network | Pribava
Dobro Nam Došli I Ljuti Ne Otišli !!!


avatar
Admin
Admin
Admin


Broj komentara
Broj komentara:
874/1000  (874/1000)

Vidi profil korisnika

Na vrh Go down

Na vrh


 
Permissions in this forum:
Ne možete odgovoriti na teme ili komentare u ovom forumu