Network | Pribava
Dobrodošli Na Staru Web Stranicu. Molim Sve Goste I Članove Da Se REGISTRUJU Na Novu Oficijalnu Stranicu http://pribava.info/ . Hvala Na Razumijevanju !!!

S Poštovanjem Vaš
Network | Pribava - Pribava Info Te@m
Dobro Nam Došli I Ljuti Ne Otišli !!!

VIDEO: Pronađeno još 21 tijelo iz srušenog Airbusa

Go down

Network | Pribava VIDEO: Pronađeno još 21 tijelo iz srušenog Airbusa

Komentar by Admin on Sun 14 Jun 2009, 19:58

Pronađeno je još 21 tijelo na području Atlantskog oceana na kojem se srušio Air Franceov Airbus. Ukupan broj pronađenih tijela sada je 44.Pronađeni novi ostaci Air Franceovom zrakoplova


Brazilske zračne snage i mornarica pretražuju područje oko 1.100 km sjeverno od brazilske obale od kada se srušio zrakoplov 1. lipnja koji je prevozio 228 putnika i članova posade, a do sada su pronašli 44 tijela, prenosi Reuters. Istražitelji su naveli kako je Airbus registrirao nedosljedne podatke prilikom očitovanja brzine prije nego je izgubio kontakt s kontrolom leta.

Jedna od poruka koja je objavljena u transkriptu razgovora pilota i kontrole leta sadržava informaciju kako zrakoplov ima problema s ograničavačem kormila pravca, odnosno mehanizmom koji se nalazi na repu zrakoplova i ograničava do koje se granice kormilo može pomaknuti, objavio je AP. To je komandna površina pomoću se okreće zrakoplov, izvađen iz oceana ovog tjedna.

Martine del Bono, glasnogovornica francuske istražne agencije, koja vodi slučaj pada ovog zrakoplova i glasnogovornik Airbusa Stefan Schaffrath odbili su komentirati transkript. Brazilski i francuski timovi još uvijek tragaju za tijelima i ostacima aviona. Ovo je bila najteža avionska nesreća od 2001. godine i najgora u 75-godišnjoj povijesti Air Francea.

(dnevnik.hr)

_________________
S Poštovanjem Vaš
Network | Pribava
Dobro Nam Došli I Ljuti Ne Otišli !!!


avatar
Admin
Admin
Admin


Broj komentara
Broj komentara:
874/1000  (874/1000)

Vidi profil korisnika

Na vrh Go down

Na vrh


 
Permissions in this forum:
Ne možete odgovoriti na teme ili komentare u ovom forumu