Network | Pribava
Dobrodošli Na Staru Web Stranicu. Molim Sve Goste I Članove Da Se REGISTRUJU Na Novu Oficijalnu Stranicu http://pribava.info/ . Hvala Na Razumijevanju !!!

S Poštovanjem Vaš
Network | Pribava - Pribava Info Te@m
Dobro Nam Došli I Ljuti Ne Otišli !!!

U himnu ubačeni BiH i more

Go down

Network | Pribava U himnu ubačeni BiH i more

Komentar by Admin on Wed 10 Jun 2009, 15:07

Na prijedlog Vijeća ministara u budući tekst himne BiH ugrađen je cjelovit naziv Bosne i Hercegovine i riječ more, a o konačnoj verziji teksta konačnu odluku donijet će državni Parlament.


- Koliko ja znam iz razgovora sa predsjedavajućim Vijeća ministara Nikolom Špirićem i ostalim relevantnim sudionicima procesa, Vijeće ministara je utvrdilo konačan tekst. Ministarstvo pravde će pripremiti izmjene i dopune Zakona o himni i dostaviti Parlamentu u dalju proceduru. Te izmjene su u suštini unošenje teksta himne u Zakon - kaže za "San" predsjedavajući Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH Beriz Belkić.

Predsjedavajući Komisije za izbor teksta himne Hilmo Neimarlija naglašava da usvojene izmjene imaju bolju tekstualnu i glazbenu vrijednost.

- Intervenicija Vijeća ministara bila je od velike koristi. Uz suglasnost autora urađene su korekcije koje su poboljšale tekst - kaže Neimarlija.

(Fena)

_________________
S Poštovanjem Vaš
Network | Pribava
Dobro Nam Došli I Ljuti Ne Otišli !!!


avatar
Admin
Admin
Admin


Broj komentara
Broj komentara:
874/1000  (874/1000)

Vidi profil korisnika

Na vrh Go down

Na vrh


 
Permissions in this forum:
Ne možete odgovoriti na teme ili komentare u ovom forumu