Network | Pribava
Dobrodošli Na Staru Web Stranicu. Molim Sve Goste I Članove Da Se REGISTRUJU Na Novu Oficijalnu Stranicu http://pribava.info/ . Hvala Na Razumijevanju !!!

S Poštovanjem Vaš
Network | Pribava - Pribava Info Te@m
Dobro Nam Došli I Ljuti Ne Otišli !!!

Nove tablice od 15. septembra

Go down

Network | Pribava Nove tablice od 15. septembra

Komentar by Admin on Sat 06 Jun 2009, 19:50

Stanice tehničkog pregleda u RS do tada će biti u funkciji i startat će do propisanog roka, kazao je Bušić...


Izgled novih registarskih oznaka

Nakon više neispoštovanih rokova, kao novi planirani datum početka izdavanje novih registarskih tablica određen je 15. septembar ove godine. Potvrdio je to za "Dnevni avaz" Dario Bušić, šef Odsjeka za drumski i željeznički transport pri Ministarstvu komunikacija i prometa BiH.

- Stanice tehničkog pregleda u RS do tada će biti u funkciji i startat će do propisanog roka. U FBiH one već funkcioniraju. Pravilnik je pripremljen i poslan svim institucijama koje obuhvata novi koncept registracije, tako da nema nikakvih prepreka da 15. septembra sistem ne počne funkcionirati - kaže Bušić.

Kako on objašnjava, potvrde i registracije, koje će zamijeniti dosadašnje saobraćajne dozvole i potvrde o vlasništvu vozila, već su isporučene Agenciji za identifikacione dokumente, evidenciju i razmjenu podataka BiH. Također, isporučene su i stikeri - naljepnice koje će se nalaziti na vjetrobranskom staklu automobila a na kojima će biti podaci o registraciji vozila. Do kraja sedmog mjeseca, Agenciji bi trebale biti isporučene i tablice.

(avaz.ba)

_________________
S Poštovanjem Vaš
Network | Pribava
Dobro Nam Došli I Ljuti Ne Otišli !!!


avatar
Admin
Admin
Admin


Broj komentara
Broj komentara:
874/1000  (874/1000)

Vidi profil korisnika

Na vrh Go down

Na vrh


 
Permissions in this forum:
Ne možete odgovoriti na teme ili komentare u ovom forumu