Network | Pribava
Dobrodošli Na Staru Web Stranicu. Molim Sve Goste I Članove Da Se REGISTRUJU Na Novu Oficijalnu Stranicu http://pribava.info/ . Hvala Na Razumijevanju !!!

S Poštovanjem Vaš
Network | Pribava - Pribava Info Te@m
Dobro Nam Došli I Ljuti Ne Otišli !!!

Održano takmičenje u pružanju prve pomoći

Go down

Network | Pribava Održano takmičenje u pružanju prve pomoći

Komentar by Admin on Sat 28 Mar 2009, 18:31

Pobijedila ekipa OŠ "Hasan Kikić" iz Gračanice. Nastupilo 11 ekipa sa gračaničke i 2 ekipe sa općine Doboj Istok.U Gračanici je u petak održano općinsko takmičenje u pružanju prve pomoći za učenike osnovnih škola. U centralnom gradskom parku u Gračanici, na tri radne tačke, na kojima su simulirane razne situacije nesreća i povreda, svoje umijeće u pružanju prve pomoći pokazale su ekipe osnovnih škola sa gračaničke i općine Doboj Istok.

Na svečanom otvaranju ovog takmičenja, koje su zajednički organizovali Općinaska organizacije crvenog križa Gračanica i Osnovna škola "Malešići" prisutne je pozdravio i takmičenje proglasio otvorenim Adil Kurtović, predsjednik Općinske organizacije Crvenog križa Gračanica.(Foto: Izudin Okić i dr. Suad Zelenturović)
Nakon što je svih13 ekipa prošlo radne tačke, prema ocjenama žirija na čelu sa dr. Suadom Zelenturovićem, najuspješnija je bila ekipa Osnovne škole "Hasan Kikić" iz Gračanice, a potom slijede Osnovna škola "Soko" na drugom i Osnovna škola "Donja Orahovica" na trećem mjestu. Ekipa Osnovne škole "Hasan Kikić" predstavljat će gračaničku općinu na kantonalnom takmičenju, koje će se održati 25. aprila ove godine u Tuzli na jezeru Panonika.

_________________
S Poštovanjem Vaš
Network | Pribava
Dobro Nam Došli I Ljuti Ne Otišli !!!


avatar
Admin
Admin
Admin


Broj komentara
Broj komentara:
874/1000  (874/1000)

Vidi profil korisnika

Na vrh Go down

Na vrh


 
Permissions in this forum:
Ne možete odgovoriti na teme ili komentare u ovom forumu