Network | Pribava
Dobrodošli Na Staru Web Stranicu. Molim Sve Goste I Članove Da Se REGISTRUJU Na Novu Oficijalnu Stranicu http://pribava.info/ . Hvala Na Razumijevanju !!!

S Poštovanjem Vaš
Network | Pribava - Pribava Info Te@m
Dobro Nam Došli I Ljuti Ne Otišli !!!

Gmail sada automatski prevodi

Go down

Network | Pribava Gmail sada automatski prevodi

Komentar by Admin on Wed 20 May 2009, 23:00

Virtuelni gigant Google dodao je u utorak svojoj ponudi još jednu veoma korisnu opciju - automatski prevod na Gmailu. Korisnici ovog servisa za slanje elektronske pošte sada su u mogućnosti da svoje e-mailove prevode na neki drugi jezik samo jednim klikom miša.


Internetska kompanija iz Kalifornije tako je integrisala program Google Translate u Gmail, čime svoje poruke možete prevesti na čak 41 svjetski jezik.

"Kad primite e-mail na jeziku koji nije vaš, Gmail će vam pomoći da ga prevedete u onaj jezik koji razumijete", stoji u opisu nove opcije na blogu kompanije.

"Ako obje strane koriste Gmail, u tom slučaju možete prevoditi kompletne razgovore i omogućiti svakom korisniku da čita poruke u onom jeziku koji mu najviše odgovara", poručili su iz Googlea.

Već ranije Google je omogućio automatsko prevođenje cijelih web stranica i blogova pomoću programa Google Translate. Pa iako taj prevod nije savršen, ipak poznavaocima jezika na koji prevodi omogućava dobar uvid u napisano.

(Sarajevo-x.com)

_________________
S Poštovanjem Vaš
Network | Pribava
Dobro Nam Došli I Ljuti Ne Otišli !!!


avatar
Admin
Admin
Admin


Broj komentara
Broj komentara:
874/1000  (874/1000)

Vidi profil korisnika

Na vrh Go down

Na vrh


 
Permissions in this forum:
Ne možete odgovoriti na teme ili komentare u ovom forumu