Network | Pribava
Dobrodošli Na Staru Web Stranicu. Molim Sve Goste I Članove Da Se REGISTRUJU Na Novu Oficijalnu Stranicu http://pribava.info/ . Hvala Na Razumijevanju !!!

S Poštovanjem Vaš
Network | Pribava - Pribava Info Te@m
Dobro Nam Došli I Ljuti Ne Otišli !!!

Čudo u Indiji: Na 2.000 obitelji 220 para blizanaca

Go down

Network | Pribava Čudo u Indiji: Na 2.000 obitelji 220 para blizanaca

Komentar by Admin on Tue 12 May 2009, 16:43

Liječnici pokušavaju otkriti misterij indijskog sela u kojem stanuje više od 220 blizanaca iz 2 000 obitelji. Stručnjaci koji su posjetili selo Kodinhi u Kerali zbunjeni su pred fenomenom u kojem je rođeno šest puta više blizanaca od globalnog prosjeka.


Samo je 2008. godine rođeno 15 para blizanaca, a u tom je razdoblju u selu bilo 300 poroda. Ove će se godine, prema predviđanjima liječnika, blizanaca roditi najvjerojatnije još više.

Dr. Krishnan Sribiju proučava medicinski fenomen ovog sela posljednje dvije godine. Iako je službeno zabilježeno 220 para blizanaca koji su stari od jednog mjeseca do 65 godina, dr. Sribiju vjeruje da ih je daleko više, možda čak i oko 350. Prema stanovnicima sela, ovaj se fenomen pojavio prije otprilike 70 godina.

'Bez bolje opreme ne mogu sa sigurnošću reći zašto je to tako, ali pretpostavljam da se radi o nečemu što seljani jedu i piju. Ako je tako, to nešto bi moglo pomoći neplodnim parovima da imaju djecu', rekao je dr. Sribiju koji prikuplja sredstva kako bi proučio zašto Indijke sela Kodinhi tako često rađaju blizance.

(Fena)

_________________
S Poštovanjem Vaš
Network | Pribava
Dobro Nam Došli I Ljuti Ne Otišli !!!


avatar
Admin
Admin
Admin


Broj komentara
Broj komentara:
874/1000  (874/1000)

Vidi profil korisnika

Na vrh Go down

Na vrh


 
Permissions in this forum:
Ne možete odgovoriti na teme ili komentare u ovom forumu