Network | Pribava
Dobrodošli Na Staru Web Stranicu. Molim Sve Goste I Članove Da Se REGISTRUJU Na Novu Oficijalnu Stranicu http://pribava.info/ . Hvala Na Razumijevanju !!!

S Poštovanjem Vaš
Network | Pribava - Pribava Info Te@m
Dobro Nam Došli I Ljuti Ne Otišli !!!

Počelo odbrojavanje za sutrašnji polufinale

Go down

Network | Pribava Počelo odbrojavanje za sutrašnji polufinale

Komentar by Admin on Mon 11 May 2009, 15:40

Kakva je strategija bh. tima. Vjetar u leđa i stanje na kladionicama...


"Regina": Čuvaju snagu za sutra

Našim predstavnicima na Eurosongu 2009., grupi "Regina", koja se intenzivno priprema za sutrašnji prvi polufinale te se nada prolasku u veliki finale, u Moskvi se jučer pridružio i njihov producent Raka Marić, kao i predstavnici produkcijske kuće "Music Stars".

- S obzirom na to da su neke delegacije došle u čak dva ili tri autobusa, našoj malobrojnoj ekipi svaka podrška je dobrodošla. Raka Marić i još nekoliko ljudi, koji su radili na produkciji pjesme "Bistra voda", došli su u Moskvu o svom trošku i mi smo im veoma zahvalni na tome - kaže Maja Čengić, portparol BH Eurosonga.

Poučeni prošlogodišnjim iskustvom iz Beograda, kada je, kaže Čengić, pritisak medija na Elvira Lakovića Laku bio ogroman i iscrpljujući, strategija bh. delegacije drugačija je ove godine. Akcent je ovog puta stavljen na sam nastup "Regine", za koji je, prije svega, potrebna snaga.

- Članovi "Regine" moraju, prvenstveno, čuvati snagu za sutrašnji polufinale, jer je, nakon toliko truda i generalnih proba ovdje, u Moskvi, najvažnije da na scenu iznesu sve ono što smo zamislili - pojašnjava Čengić.

I dok počinje odbrojavanje za sutrašnji polufinale u moskovskoj Areni, podaci sa kladionice "William Hill" mogu biti dodatni vjetar u leđa "Regini", jer smo na četvrtom mjestu za pobjedu u velikom finalu. Najveće šanse i dalje ima Norveška, a u stopu je prate Grčka i Turska.

Predstavnik Srbije Marko Kon je 15. u ukupnom plasmanu, dok je Hrvatska na začelju sa veoma malim šansama za pobjedu.

Svinjska gripa i gej parada

Prema informacijama koje nam pristižu iz Moskve, tamošnji ljekari strahuju da će posjetioci i učesnici Evrovizije donijeti u Rusiju virus meksičke gripe.

Ruska štampa piše da su ljekari dobili spiskove učesnika koje će hospitalizirati pri najmanjoj sumnji da su oboljeli od ove bolesti. Posebnu pažnju posvetit će gostima, koji dolaze iz zemalja u kojima već ima oboljelih od novog virusa gripe.

Osim toga, mediji javljaju da moskovske vlasti neće dozvoliti gej paradu, koja je zakazana za 16. maj, dan velikog evrovizijskog finala.

_________________
S Poštovanjem Vaš
Network | Pribava
Dobro Nam Došli I Ljuti Ne Otišli !!!


avatar
Admin
Admin
Admin


Broj komentara
Broj komentara:
874/1000  (874/1000)

Vidi profil korisnika

Na vrh Go down

Na vrh


 
Permissions in this forum:
Ne možete odgovoriti na teme ili komentare u ovom forumu