Network | Pribava
Dobrodošli Na Staru Web Stranicu. Molim Sve Goste I Članove Da Se REGISTRUJU Na Novu Oficijalnu Stranicu http://pribava.info/ . Hvala Na Razumijevanju !!!

S Poštovanjem Vaš
Network | Pribava - Pribava Info Te@m
Dobro Nam Došli I Ljuti Ne Otišli !!!

Centralna maniferstacija obilježavanja 1. maja održana u Bašigovcima, općina Živinice

Go down

Network | Pribava Centralna maniferstacija obilježavanja 1. maja održana u Bašigovcima, općina Živinice

Komentar by BasigovciOnLine on Sat 02 May 2009, 16:13

Najmasovniji prvomajski uranak na području Tuzlanskog kantona upriličen je na području općine Živinice. Naime, Turistička zajednica Tuzlanskog kantona, općina Živinice, Lovačko društvo“Toplica“ i Ribolovno društvo „Mrena“ Živinice, zajednički su pripremili bogat i zanimljiv sadržaj za prvomajski uranak održan na lokaciji Rajsko jezero.


(BasigovciOnLine & alkomNETwork)

Sa Prvomajskim urankom na području općine Živinice, uz bogat kulturno zabavni program, zvanično je otvorena i turistička sezona. Na novoj turističkoj destinaciji Rajsko jezero, koja nudi brojne sadržaje, organizovan je cjelodnevni program.Zabavne i druge manifestacije, nastupi estradnih umjetnika, takmičenje pjevača amatera i takmičenje u natezanju konopca, trke u vrećama samo su dio onoga se događalo na Rajskom jezeru u Živinicama. Osim bogatog programa ribolovno i lovačko društvo iz Živinica za sve prisutne pripremili su i tradicionalna jela.Jezero je danas dato na upravljanje Ribolovnom druđtvu „Mrena“ iz Živinica. Tom prilikom načelmik Muratović im je uručio i certifikat. Kako bi mu se zahvalili na ukazanom povjerenju, članovi ovog ribolovnog društva su načelniku uručili zahvalnivu i počasnu člansku kartu.Općina Živinice je predstavila svoju viziju razvoja i njeno realiziranje.Bila je ovo prilika za druženje i zabavu, upravo za ono što mnogima danas nedostaje. Prvomajski praznici su i ove godine proslavljeni na organizirani način , jer je ovaj praznik duga tradicija na našim prostorima, kazao je načelnik općine Živinice Hasan Muratović.(RTVTK)
avatar
BasigovciOnLine
Poseban Član
Poseban Član


Broj komentara
Broj komentara:
6/100  (6/100)

Vidi profil korisnika

Na vrh Go down

Network | Pribava 1.maj

Komentar by Admin on Sat 02 May 2009, 19:16

BasigovciOnLine (citat):Najmasovniji prvomajski uranak na području Tuzlanskog kantona upriličen je na području općine Živinice. Naime, Turistička zajednica Tuzlanskog kantona, općina Živinice, Lovačko društvo“Toplica“ i Ribolovno društvo „Mrena“ Živinice, zajednički su pripremili bogat i zanimljiv sadržaj za prvomajski uranak održan na lokaciji Rajsko jezero.Sa Prvomajskim urankom na području općine Živinice, uz bogat kulturno zabavni program, zvanično je otvorena i turistička sezona. Na novoj turističkoj destinaciji Rajsko jezero, koja nudi brojne sadržaje, organizovan je cjelodnevni program.Zabavne i druge manifestacije, nastupi estradnih umjetnika, takmičenje pjevača amatera i takmičenje u natezanju konopca, trke u vrećama samo su dio onoga se događalo na Rajskom jezeru u Živinicama. Osim bogatog programa ribolovno i lovačko društvo iz Živinica za sve prisutne pripremili su i tradicionalna jela.Jezero je danas dato na upravljanje Ribolovnom druđtvu „Mrena“ iz Živinica. Tom prilikom načelmik Muratović im je uručio i certifikat. Kako bi mu se zahvalili na ukazanom povjerenju, članovi ovog ribolovnog društva su načelniku uručili zahvalnivu i počasnu člansku kartu.Općina Živinice je predstavila svoju viziju razvoja i njeno realiziranje.Bila je ovo prilika za druženje i zabavu, upravo za ono što mnogima danas nedostaje. Prvomajski praznici su i ove godine proslavljeni na organizirani način , jer je ovaj praznik duga tradicija na našim prostorima, kazao je načelnik općine Živinice Hasan Muratović.(RTVTK)

(BasigovciOnLine & alkomNETwork)

tako i treba,,,neka se to proslavi u svim mjestima BiH-a,,i ja sam sjedio od cetvrtka,,,jutros dosao kuci,,,

pozzz

_________________
S Poštovanjem Vaš
Network | Pribava
Dobro Nam Došli I Ljuti Ne Otišli !!!


avatar
Admin
Admin
Admin


Broj komentara
Broj komentara:
874/1000  (874/1000)

Vidi profil korisnika

Na vrh Go down

Na vrh


 
Permissions in this forum:
Ne možete odgovoriti na teme ili komentare u ovom forumu