Network | Pribava
Dobrodošli Na Staru Web Stranicu. Molim Sve Goste I Članove Da Se REGISTRUJU Na Novu Oficijalnu Stranicu http://pribava.info/ . Hvala Na Razumijevanju !!!

S Poštovanjem Vaš
Network | Pribava - Pribava Info Te@m
Dobro Nam Došli I Ljuti Ne Otišli !!!

Šokantno: Nakon pokušaja silovanja kćerke monstrum na slobodi!

Go down

Network | Pribava Šokantno: Nakon pokušaja silovanja kćerke monstrum na slobodi!

Komentar by Admin on Thu 26 Mar 2009, 17:05


Safet A.: Odranije poznat po nasilništvu

Supruga i četvero maloljetne djece i dalje u Kući spasa, čuva ih policija • Strah od osvete

Nakon što je fizički zlostavljao suprugu i djecu pa čak i pokušao silovati 13-godišnju kćerku, Safet A. iz Male Peći kod Gate, naselja između Bihaća i Cazina, pušten je na slobodu. On će pred pravosuđem Unsko-sanskog kantona krivično odgovarati za djelo bludnih radnji, ali ne i za višegodišnje maltretiranje vlastite porodice.

Njegovih četvero maloljetne djece i supruga R. A. još su na sigurnoj lokaciji gdje ih danonoćno čuvaju pripadnici MUP-a USK.

Strah od osvete izrazili su čak i uposlenici Kuće spasa, budući da je Safet A. odranije poznat kao osoba koja ne preza od toga da fizički napada ljude, pa čak, pokazalo se, i vlastitu porodicu. On je odranije poznat po narušavanje javnog reda i mira, a i u rodnom selu mještani ga znaju kao osobu sklonu izazivanju sukoba i nereda.

Kobne noći Safet je u pijanom stanju fizički napao suprugu, potom se okomio na djecu, a sve je kulminiralo kada je u takvom stanju pokušao silovati najstariju, 13-godišnju kćerku. Strahujući za kćerku i ostalu djecu, R. A. je čekala da pijani suprug zaspi, a onda ih izvukla iz kuće u kojoj su proživljavali najstravičnije trenutke.

Pješačili su cijelu noć kroz šumarke, a ujutro su promrzli, izgladnjeli i bosi stigli do mjesne autobusne stanice. Tada su posudili tuđi mobilni aparat i pozvali rodbinu. Već dva dana su pod nadzorom policije, a krov nad glavom pružen im je u Kući spasa.

Varao ljude apelima za pomoć

Inače, Safet A. tražio je prije godinu i pomoć za dovršenje kuće, žalio se na neimaštinu i nezaposlenost. Tvrdio je da svojoj djeci želi osigurati udžbenike za školu, krov nad glavom i pristojan život. Na njegov apel odazvali su se ljudi iz dijaspore, čak iz Amerike. Skupili su novac, hranu i odjeću te odnijeli u kuću gdje je Safet živio s porodicom.

Iako je dobio dovoljno novca, on nikada nije dovršio gradnju kuće, a svojoj porodici umjesto sigurnosti pružio je batine, strah i siromaštvo.

_________________
S Poštovanjem Vaš
Network | Pribava
Dobro Nam Došli I Ljuti Ne Otišli !!!


avatar
Admin
Admin
Admin


Broj komentara
Broj komentara:
874/1000  (874/1000)

Vidi profil korisnika

Na vrh Go down

Na vrh


 
Permissions in this forum:
Ne možete odgovoriti na teme ili komentare u ovom forumu