Network | Pribava
Dobrodošli Na Staru Web Stranicu. Molim Sve Goste I Članove Da Se REGISTRUJU Na Novu Oficijalnu Stranicu http://pribava.info/ . Hvala Na Razumijevanju !!!

S Poštovanjem Vaš
Network | Pribava - Pribava Info Te@m
Dobro Nam Došli I Ljuti Ne Otišli !!!

Slovenački carinici zaplijenili cigarete, piće i oružje

Go down

Network | Pribava Slovenački carinici zaplijenili cigarete, piće i oružje

Komentar by Admin on Thu 26 Mar 2009, 17:03U autobusu bh. registarskih tablica pronađeno 25.600 cigareta i 26 litara alkoholnog pića...

Slovenački carinici su proteklih dana u autobusima na granici zaplijenili veću količinu cigareta, pića, a u jednom slučaju i oružje.

Carina je na prelazu Gurškovje u autobusu bosansko-hercegovačke registarcije u šupljim dijelovima vozila iznad prostora za putničke stvari i u zidovima vozačke kabine našla ukupno 25.600 cigareta, a otkriveno je i 26 litara alkoholnog pića za koje je vozač autobusa rekao da ih vozi u Njemačku, saopštila je Carinska uprava.

Mobilna jedinica je u okolini Maribora pregledala autobus moldavske registracije u kojem je pronađeno 35.800 cigareta skrivenih na više mjesta u vozilu.

Na graničnom prelazu Jelšane carinici i policajci su tokom kontrole hrvatskog autobusa kod državljanina sa dvojnim državljanstvom Hrvatske i Njemačke pronašli oružje i municiju.

Neprijavljenu robu carina je zaplijenila, a oružje i municiju policija je zadržala radi dalje istrage, saopštila je Uprava carine.

_________________
S Poštovanjem Vaš
Network | Pribava
Dobro Nam Došli I Ljuti Ne Otišli !!!


avatar
Admin
Admin
Admin


Broj komentara
Broj komentara:
874/1000  (874/1000)

Vidi profil korisnika

Na vrh Go down

Na vrh


 
Permissions in this forum:
Ne možete odgovoriti na teme ili komentare u ovom forumu