Network | Pribava
Dobrodošli Na Staru Web Stranicu. Molim Sve Goste I Članove Da Se REGISTRUJU Na Novu Oficijalnu Stranicu http://pribava.info/ . Hvala Na Razumijevanju !!!

S Poštovanjem Vaš
Network | Pribava - Pribava Info Te@m
Dobro Nam Došli I Ljuti Ne Otišli !!!

Bešlić: Pomirio sam se s tim da sam ostao bez oka

Go down

Network | Pribava Bešlić: Pomirio sam se s tim da sam ostao bez oka

Komentar by Admin on Tue 21 Apr 2009, 16:58

Ne želim više razmišljati o danu kada se desila saobraćajna nesreća • Opet ću ja pjevati i družiti se sa svojom publikom...


Bešlić po povratku iz Belgije: Uskoro ću biti onaj stari Halid

Naša muzička legenda Halid Bešlić nakon povratka iz Belgije, gdje mu je, nažalost, neuspješno operirano desno oko, nalazi se na rehabilitaciji u "Aquareumalu" u Fojnici, a u ekskluzivnom intervjuu za "Dnevni avaz" govori o svom trenutnom zdravstvenom stanju i o oporavku te o najtežim danima u životu...

I pored svega što je preživio posljednjih sedmica, Halid je prilikom prvog intervjua nakon saobraćajne nesreće, koja se desila 10. marta, bio izuzetno dobro raspoložen i bez ustezanja je odgovarao na naša pitanja.

Do kada ćete biti na rehabilitaciji u Fojnici?

- U Fojnici mi je odlično. Ostat ću još desetak dana. Polako vraćam fizičku snagu i to mi ide dobro. Dugo sam mirovao, na što nisam navikao, tako da sada želim da se vratim u kondiciju. Dva puta dnevno vježbam, imam dobre masere i ako ovako nastavim, uskoro ću biti onaj stari Halid.

Jeste li razočarani rezultatom operacije kod svjetski poznatog oftalmologa Karla Klasa (Carl Claes) u Antverpenu?


- Pomirio sam se sa svojom sudbinom da sam ostao bez desnog oka. Doktori su uradili što su mogli. Svu energiju sada sam usmjerio na lijevo oko, koje me dobro služi. Postoje još neke šanse da ponovo progledam i na desno oko, ali su vrlo male.

Da li možemo očekivati da Halid ponovo zapjeva i kada bi se to moglo desiti?

- Naravno da razmišljam o povratku. Moj cijeli život je muzika. Opet ću ja pjevati i družiti se sa svojom publikom. Ipak, još je rano govoriti o tome. Moram prvo napraviti zube i potpuno se oporaviti. Potrebno je dosta vremena. Najbitnije je da me glas dobro služi. Sada pomalo pjevušim za svoju dušu sa suprugom Sejdom kada smo sami.

Da li još razmišljate o saobraćajnoj nesreći?


- To je sada definitivno iza mene. Ne želim više razmišljati o tom danu kada se sve desilo.

Članovi Vašeg pratećeg benda "Autostop" večeras u klubu "Cinemas" organiziraju koncert podrške? Koliko Vam znači podrška kolega i da li Vas je neko razočarao?

- Moji najbliži prenosili su mi riječi podrške kolega, ali i svih dobrih ljudi ne samo iz BiH nego i iz cijelog regiona. Zahvalan sam svima. Što se tiče mog benda "Autostop", oni su mi kao familija. Nije to samo obična saradnja između muzičara i pjevača. To je mnogo više.

_________________
S Poštovanjem Vaš
Network | Pribava
Dobro Nam Došli I Ljuti Ne Otišli !!!


avatar
Admin
Admin
Admin


Broj komentara
Broj komentara:
874/1000  (874/1000)

Vidi profil korisnika

Na vrh Go down

Na vrh


 
Permissions in this forum:
Ne možete odgovoriti na teme ili komentare u ovom forumu