Network | Pribava
Dobrodošli Na Staru Web Stranicu. Molim Sve Goste I Članove Da Se REGISTRUJU Na Novu Oficijalnu Stranicu http://pribava.info/ . Hvala Na Razumijevanju !!!

S Poštovanjem Vaš
Network | Pribava - Pribava Info Te@m
Dobro Nam Došli I Ljuti Ne Otišli !!!

"Plavi orkestar" u Sarajevu 15. maja!

Go down

Network | Pribava "Plavi orkestar" u Sarajevu 15. maja!

Komentar by Admin on Tue 21 Apr 2009, 16:30

Naš kultni bend novi početak najavit će svirkama u prostorima koji maksimalno primaju 300 ljudi...


"Plavi orkestar": Nastupit će na Akademiji scenskih umjetnosti

"Plavi orkestar" u maju se, nakon deset godina pauze, definitivno vraća na muzičku scenu! Iako frontmen našeg kultnog sastava Saša Lošić i ostatak tima podatke i plan povratka još ne žele objelodaniti, kako doznajemo, prvi koncert bit će održan 15. maja na Akademiji scenskih umjetnosti u Sarajevu!

Novi singl

Nastupit će još u Beogradu, Zagrebu i Ljubljani, a riječ je, ustvari, o ekskluzivnoj mini turneji u prostorima koji maksimalno primaju 300 posjetilaca, i na kojoj će "Plavi orkestar", osim starih hitova, promovirati i najavni singl njihovog novog albuma.

Prema našim informacijama, u pripremi je i posebna promotivna kampanja koja će pratiti ove koncerte, kao i veliku dvoransku turneju, koja će uslijediti nakon objavljivanja novog CD-a "Plavog orkestra".

Ranije je Loša imao ideju da novi početak "Plavog orkestra" obilježe klupske svirke u regionalnim centrima, na kojima će se okupiti njihovi prijatelji i ljudi koji su učestvovali u radu grupe.

Poznavajući Lošin umjetnički opus i sve ono što je radio posljednjih godina, jasno je da publiku na mini turneji, kao i na velikim koncertima koji će uslijediti očekuju brojna iznenađenja i vrlo vjerovatno jedinstveni muzički užitak.

Veliko interesovanje

Sedam dana prije sarajevskog nastupa, koji je ujedno i prvi u okviru mini turneje, članovi grupe Saša Lošić, Admir i Samir Ćeremida te Saša Zalepugin će upravo u glavnom gradu BiH odraditi i finalne probe.

U cijelom regionu vlada zaista veliko interesovanje za povratak grupe koja je hitovima "Suada", "Bolje biti pijan nego star", "Good bye Teens" i drugim obilježila muzičku scenu bivše Jugoslavije 80-ih i s početka 90-ih godina i koju su kritičari ocijenili kao "jedinstveni kulturni fenomen".

_________________
S Poštovanjem Vaš
Network | Pribava
Dobro Nam Došli I Ljuti Ne Otišli !!!


avatar
Admin
Admin
Admin


Broj komentara
Broj komentara:
874/1000  (874/1000)

Vidi profil korisnika

Na vrh Go down

Na vrh


 
Permissions in this forum:
Ne možete odgovoriti na teme ili komentare u ovom forumu