Network | Pribava
Dobrodošli Na Staru Web Stranicu. Molim Sve Goste I Članove Da Se REGISTRUJU Na Novu Oficijalnu Stranicu http://pribava.info/ . Hvala Na Razumijevanju !!!

S Poštovanjem Vaš
Network | Pribava - Pribava Info Te@m
Dobro Nam Došli I Ljuti Ne Otišli !!!

Halid Bešlić: 'Operacija nije uspjela, ali nadam se boljem'

Go down

Network | Pribava Halid Bešlić: 'Operacija nije uspjela, ali nadam se boljem'

Komentar by Admin on Sun 19 Apr 2009, 20:11

Dr. Carl Claes, jedan od najboljih svjetskih oftalmologa, nije uspio spasiti desno oko Halida Bešlića, što je nakon povratka iz Antwerpena potvrdio i sam Bešlić.


'Operacija nije uspjela, ali nadam se boljem'

Halid Bešlić vratio se jučer iz Belgije gdje mu je u Antwerpenu u srijedu ugledni belgijski oftamolog dr. Carl Claes pokušao kirurškim putem spasiti desno oko koje je teško stradalo u automobilskoj nesreći prije pet tjedana.

No operacija nije uspjela što je potvrdio i sam Bešlić, odmah po dolasku u Sarajevo: 'Operacija nije uspjela, ali nadam se boljem.', rekao je Halid okupljenim predstavnicima medija.

Bešlić je na sarajevski aerodrom sletio sinoć oko 22 sata i odmah se zaputio nazad u rehabilitacijski centar u Fojnici, gdje je i boravio prije odlaska na operaciju u Belgiju. Usprkos neuspjeloj operaciji, Halidov sin Dino je i dalje optimističan jer konačni rezultati još uvijek nisu poznati te će se tek nakon kontrole operiranog oka na koju Bešlić ide za mjesec dana znati da li je oko još moguće spasiti ili ne.

_________________
S Poštovanjem Vaš
Network | Pribava
Dobro Nam Došli I Ljuti Ne Otišli !!!


avatar
Admin
Admin
Admin


Broj komentara
Broj komentara:
874/1000  (874/1000)

Vidi profil korisnika

Na vrh Go down

Na vrh


 
Permissions in this forum:
Ne možete odgovoriti na teme ili komentare u ovom forumu