Network | Pribava
Dobrodošli Na Staru Web Stranicu. Molim Sve Goste I Članove Da Se REGISTRUJU Na Novu Oficijalnu Stranicu http://pribava.info/ . Hvala Na Razumijevanju !!!

S Poštovanjem Vaš
Network | Pribava - Pribava Info Te@m
Dobro Nam Došli I Ljuti Ne Otišli !!!

Halid Bešlić operiran u Belgiji

Go down

Network | Pribava Halid Bešlić operiran u Belgiji

Komentar by Admin on Fri 17 Apr 2009, 16:21

Pjevač je u Antwerpen otišao samo po edrugo mišljenje, no ekspresno je završio na operacijskom stolu. Prve informacije kažu da se osjeća dobro.


Halid Bešlić

Sarajevski oftamolog dr. Suvad Karčić, koji je u stalnoj telefonskoj vezi s Bešlićem, potvrdio je da je na Halidovom desnom oku u srijedu izvršena operacija.

'Halid se odlično osjeća. Operacija je prošla u najboljem redu, ali morate biti svjesni da je Halid pretrpio tešku povredu oka i da ne treba očekivati čuda. operacija je bila nužna da bi se izvadila krv iz oka, što se nije moglo uraditi odmah nakon nesreće', izjavio je dr. Karčić za portal sarajevo-x.com.

Nakon uspješno izvedene operacije na desnom oku, Halid Bešlić se osjeća odlično, a jučer je i telefonski razgovarao s prijateljima, potvrdio je za naš portal sarajevski oftlamolog dr. Suvad Karčić.

'Jučer sam razgovarao s Halidom i on se odlično osjeća. Operacija je prošla u najboljem redu, ali svi trebaju biti svjesni da je Halid pretrpio tešku povredu oka i da ne treba očekivati čuda. Izvršena operacija je bila nužna da se izvadila krv iz oka što se nije moglo uraditi odmah nakon nesreće', izjavio je dr. Karčić.

Operaciju pjevačevog oka izvršio je ugledni oftalmolog dr. Carl Claus, a za nekoliko dana doktori će Bešliću skinuti povez.

_________________
S Poštovanjem Vaš
Network | Pribava
Dobro Nam Došli I Ljuti Ne Otišli !!!


avatar
Admin
Admin
Admin


Broj komentara
Broj komentara:
874/1000  (874/1000)

Vidi profil korisnika

Na vrh Go down

Na vrh


 
Permissions in this forum:
Ne možete odgovoriti na teme ili komentare u ovom forumu