Network | Pribava
Dobrodošli Na Staru Web Stranicu. Molim Sve Goste I Članove Da Se REGISTRUJU Na Novu Oficijalnu Stranicu http://pribava.info/ . Hvala Na Razumijevanju !!!

S Poštovanjem Vaš
Network | Pribava - Pribava Info Te@m
Dobro Nam Došli I Ljuti Ne Otišli !!!

Vehid Osmanović - Još jedno dobro djelo

Go down

Network | Pribava Vehid Osmanović - Još jedno dobro djelo

Komentar by Admin on Wed 25 Mar 2009, 18:58

Vehid Osmanović ,vlasnik Doo “Limorad”,namjerava ispuniti dato obećanje u kome namjerava u potpunosti preuzeti sve troškove Juniora “Orahovice 74″ za ovu sezonu.


(foto-Vehid u prostorijama kluba)

Vehid je na sastanku sa Juniorima “Orahovice 74″ obećao finansiranje svih troškova za ovu sezonu,a odmah je uručio sredstva za nabavku nove opreme.Igrači i rukovodstvo zahvalili su se Vehidu ,sretni što će im ova donacija omogućiti da se takmiče i da pokažu da imaju znanje i kvalitet.


foto-Juniori Orahovice 74)

Nakon zajedničkog fotografisanja održan je kraći sastanak sa Kenom i Batom (osobama koje će voditi ove mladiće) i prema onom što je dogovoreno mislim da će ovi momci imati uslove za rad na kojima bi im mogli pozavidjeti mnogi klubovi.


(foto-Bato,Vehid i Keno)

Mislim da je Vehid ovim potezom pokazao nadležnim kako treba pomagati mladima.Iako je privrednicima mnogo opravdanije sredstva ulagati u klubove koje prate mnogo gledalaca,ovim potezom je Vehid pokazao da mu nije stalo do vlastite reklame i promocije nego čisto želja da se pomogne mladima.Ima onih koji svakodnevno pričaju kako mladima treba pomoći ,ali to ne čine, pravdajući se da je omladina nezainteresovana.Postoji mnogo načina da im se omladini pomogne…ovo je samo jedan primjer.


(foto-Igrači nisu krili zadovoljstvo a uskoro stiže nova oprema sa logom sponzora)
avatar
Admin
Admin
Admin


Broj komentara
Broj komentara:
874/1000  (874/1000)

Vidi profil korisnika

Na vrh Go down

Network | Pribava Vehid Osmanović - Još jedno dobro djelo

Komentar by Admin on Wed 25 Mar 2009, 19:03

Svaka cast rođaku,,samo nastavi tako,,ovi momci su extra,,pogotovo ova dva amidzica Selimovica,,moji skolski,,veliki pozdrav za njih..
avatar
Admin
Admin
Admin


Broj komentara
Broj komentara:
874/1000  (874/1000)

Vidi profil korisnika

Na vrh Go down

Na vrh


 
Permissions in this forum:
Ne možete odgovoriti na teme ili komentare u ovom forumu