Network | Pribava
Dobrodošli Na Staru Web Stranicu. Molim Sve Goste I Članove Da Se REGISTRUJU Na Novu Oficijalnu Stranicu http://pribava.info/ . Hvala Na Razumijevanju !!!

S Poštovanjem Vaš
Network | Pribava - Pribava Info Te@m
Dobro Nam Došli I Ljuti Ne Otišli !!!

Najava: 12. Festival dječijeg teatra BiH

Go down

Network | Pribava Najava: 12. Festival dječijeg teatra BiH

Komentar by Admin on Wed 15 Apr 2009, 00:20

Dvanaesti po redu Festival dječijeg teatra BiH održati će se u Gračanici od 8. do 10. maja.


Na festivalu će se prikazati predstave koje su odraz istinskog dječijeg stvaralaštva, predstave u kojima je došla do izražaja razigranost djece i tretiranje pitanja, problema i interesa djeteta i dječijeg svijeta, onog stvarnog, ali i onog iz mašte, te predstave koje traju najmanje 20 minuta.

Učestvuju: MTM - Mostar, AP Neretva - Konjic, Alternativni teatar - Srebrnik, Eko Art - Bugojno, Studio drame Arlekino - Brčko, Prva OŠ - Srebrnik, Tetar FEDRA - Bugojno, OŠ Čengić Vila I - Sarajevo, OŠ Hasan Turčalo Brzi - Goražde i domaćin Dječiji dramski studio KUD-a Adem Alić.

Nastojeći afirmisati postojeće stvaralaštvo djece u osnovnim školama, ali i stvaralaštvo djece tog uzrasta organizovanih u različitim teatarskim grupama i organizacijama, na 12. Festivalu dječijeg teatra BiH okupiti organizator će nastojati okupiti se svi one "koji imaju šta reći i pokazati".

Ovogodišnji festival imaće i svoj snažan društveni angažman jer se odvija u okviru velikog projekta "Snagom drame protiv nasilja".

_________________
S Poštovanjem Vaš
Network | Pribava
Dobro Nam Došli I Ljuti Ne Otišli !!!


avatar
Admin
Admin
Admin


Broj komentara
Broj komentara:
874/1000  (874/1000)

Vidi profil korisnika

Na vrh Go down

Na vrh


 
Permissions in this forum:
Ne možete odgovoriti na teme ili komentare u ovom forumu